Parit pikku sormet ehtivät käydä maistelemassa kermaa tuosta reunasta.. Hämähäkki on marsipaania, verkko suklaata. Reuna ja päällinen on tehty Wiltonin koristelukolmiolla.
Tämä on appelssiinikuivakakku, superherkullinen!! Tästä kakusta en kauniimpaa kuvaa onnistunut ottamaan, joten toivottavasti tämä kelpaa.
Appelsiinikuivakakku
200g margariinia
2 dl sokeria
3 kananmunaa
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl vanilliinisokeria
1 appelsiini
1 dl kermaa tai maitoa
Kostuttamiseen; appelsiinimehua
1.Pese ja raasta appelsiini
2.Vatkaa margariini ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää munat yksitellen voimakkaasti vatkaten.
3.Sekoita kuivat aineet ja raastettu appelsiininkuori. Lisää seos taikinaan. Lisää kerma.
4.Sekoita tasaiseksi ja kaada voideltuun sekä jauhotettuun vuokaan.
5.Paista n.50min. uunin alatasossa.
6.Kaada/lusikoi appelsiinimehua (n.1dl) kypsän kakun päälle. Anna vetäytyä hetki ja kumoa kakku lautaselle.
Kakku vain paranee ajan myötä ja sopii erittäin hyvin pakastukseen, koska on sulamisen jälkeen ihanan mehevä!
Kommentit