Tässä mansikkahyydykekakussa oli
pohjana kaurakeksejä n.1 1/2 pkt ja juoksevaa margariinia n.1-1 1/2 dl.
Välissä oli flora vispiä 1 prk (vaahtona tietenkin), pakastemansikoita survottuna 1 isompi pussi n.400g?!, Sunnuntai vaniljaa 1 prk, hiukan sokeria ja 6 liivatetta. Liivatteita oli liian vähän sillä täyte oli löysähköä. Pysyi kyllä kasassa, mutta kun alettiin leikkaamaan, alkoi sisus valua hiljalleen lautaselle. Melkein tuli mansikka-tiramisu mieleen, koska pohja ja täyte sekoittuivat kivasti!!
Päällä oli tuoreita mansikoita ja VIP mansikkajuomaa sekä 4 liivatetta. Tuli muuten todella hyvänmakuinen hyytelö.
Koristeet ovat marsipaania.
Tällaisen pikakääretortun väänsin vielä sunnuntaille; välissä flora vispiä, vaniljakreemiä sekä mansikkahilloa. Kukat (neilikat) ovat sokerimassaa ja lehdet marsipaania. Tein muuten ensimmäistä kertaa neilikoita.
Kommentit