1707630.jpg

1707637.jpg

Fantasia-kenkäkakku syntyi kummitytön 14v. synttäreille. Kyselin lempiväriä (vihreä,sininen), lempikukkaa (päiväkakkara) jne. Lisäksi pyysin häntä kuvailemaan villeintä fantasiakakkua ja vastaukseksi sain; 10kerroksinen täytekakku, jossa on erilaisia korkokenkiä, balleriinoja, timantteja ja paljon kimallusta!! No, tällaisen vision sitten minä toteutin omalla näkemykselläni!

 10kerroksinen kakku supistui 2kerroksiseksi, balleriinoja en ehtinyt syventyä tekemään (onneksi löysin mielestäni ihanan t-paidan lahjaksi, jossa oli balleriinat!!), korkokengät tein valkosuklaasta, jonka värjäsin sinisellä ja vihreällä tomuvärillä. Päivänkakkarat ja laatta sekä sen päällä oleva korkokenkä ovat sokerikuorrutetta ja timantit ovat niitä syötäviä timantteja.

Kakussa oli täytteenä tuttu mansikkainen täyte. Päällä oli flora vispiä. En uskaltanut laittaa timantteja suoraan kermaan, luulen niiden sulavan aika pian, joten tein sokerikuorrutteesta pienet kukka-alustat, joihin timantit liimasin syötävällä liimalla. Tuo syötävä liima on muuten todella kätevä, eikä maistu miltään!

1706052.jpg       1706050.jpg

Kakku maistui juhlissa ihan hyvältä! Onnea vielä 14v. Tiinalle!!

1707646.jpg