1925868.jpg

Ohje on alunperin Valion sivuilta, mutta tämä on jälleen kerran oma versio. Suussa sulavaa tryffelikakkua tämä oli ... mmmm!!

Pohja;

n.150g kaurakeksejä

50g margariinia

Täyte;

1prk maustamatonta tuorejuustoa

3dl kuohukermaa

4 liivatelehteä

0,5dl sokeria

2tl vaniljasokeria

0,5dl kuumaa kahvia

1 levy (200g) taloussuklaata

 

Murskaa keksit ja sekoita sulatetun margariinin kanssa. Painele irtopohjavuokaan pohjan kokoiseksi leikatun leivinpaperin päälle. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5-10min.

Vatkaa kerma. Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita tuorejuuston joukkoon. Purista liivatelehdistä liika vesi pois ja sulata kuumaan kahviin. Lisää liivate-kahviseos, sokerit ja vaahdotettu kerma suklaaseokseen. Kaada täyte vuokaan. Peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 5 tuntia tai mieluiten seuraavaan päivään. Irrota kakku vuoasta, nosta tarjoiluvadille ja sihtaa päälle kaakaojauhetta sekä halutessasi suklaarouhetta. Voit myös tarjota kakun kanssa mansikkakastiketta (pakastemansikat soseutettuna ja sokerilla maustettuna).

1925879.jpg

(tulipas huono lähikuva)