1239643287_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Näin Canelian keittiössä mielenkiintoisen juustokakun ohjeen ja alunperin ohje on Sunnuntain-sivuilta. Persikka kuuluu pääsiäiseen niinkuin suklaamunat, rairuoho ja se kamala mämmikin!, joten täytyihän minunkin kokeilla tehdä tätä herkkua. Juustokakuissa vaan en ikinä usko, että se on kypsää ja paistan aina reunat liian tummiksi... Mitenköhän oppisin??! No, hyvää tämä silti oli Hymy seuraavalla kerralla voisin vielä lisätä appelsiininkuorta tai -mehua pirteyttä antamaan sillä persikkahan on kovin miedonmakuinen.

Peach Boys

Pohja;

100 margariinia

1dl sokeria

1 muna

2½dl vehnäjauhoja

½tl leivinjauhetta

½tl vaniljasokeria

Täyte;

1tlk säilykepersikoita

2prk Sunnuntai Vaniljaa (tuorejuustoa)

½dl juoksevaa margariinia

1dl sokeria

1tl vaniljasokeria

2rkl maissitärkkelystä

4 munaa

Voitele ja jauhota irtopohjavuoan reunat. Leikkaa leivinpaperista pala vuoan pohjalle. Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää muna hyvin vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Painele taikina vuoan pohjalle ja reunoille ylös asti. Laita vuoka kylmään täytteen teon ajaksi.

Valuta periskoista mehu pois ja soseuta sauvasekoittimen avulla. Sekoita täytteen ainekset keskenään ja levitä pohjan päälle. Paista 175 asteessa n.50-60 min. Anna jäähtyä vuoassa mielellään seuraavaan päivään. Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä! 

1239765606_img-d41d8cd98f00b204e9800998e