1238851231_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pikku hiljaa pitäisi alkaa miettiä ja tehdä jotain pääsiäiseen sopivia herkkuja. Nyt kuitenkin hedelmäkorista löytyi muutama melko kulahtanut banaani ja jääkaapista vaniljatuorejuustoa sekä kermaa. Niinpä tein kääretortun, joka sisälsi nämä em. herkut.

Pohja;

4 kananmunaa

1 ½dl sokeria

2rkl perunajauhoja

3rkl kaakaojauhetta

4rkl vehnäjauhoja

1tl leivinjauhetta

Täyte;

1prk vaniljatuorejuustoa/vaniljarahkaa

2dl kermaa

1dl sokeria

2tl vaniljasokeria

2 kypsää banaania

n.50g lemon-lime valkosuklaata rouheena

Vaahdota munat ja sokeri vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne varovasti siivilän läpi vaahdon joukkoon. Levitä taikina leivinpaperille uunipellille. Paista 225 asteessa n.5-7min. Kumoa kypsä pohja leivinpaperilla, jolle on ripoteltu hienoa sokeria. Valmista täyte, vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää siihen tuorejuusto, sokerit, banaani mössättynä sekä suklaarouhe. Kääri leivinpaperin avulla tortusta tiukka rulla ja anna sen levähtää jääkaapissa hetkisen ennen tarjoilua!