Tämä helppo raparperimisu on kiva, helppo ja nopea tehdä. Sopii siis hyvin kesäaikaan, kun on mukava tehdä muutakin kuin olla keittiössä!
Raparperimisu
Pohja;
valmista murotaikinaa 1pkt
2 raparperin ohutta vartta paloina
Pohjalle;
1dl vahvaa kahvia
3rkl Baileysta tai Amarettoa tai pari tippaa manteliesanssia
3dl raparperihilloketta (keitä 3dl raparperia+1dl vettä+1dl sokeria)
Täyte;
1prk Flora Vanillaa
1prk mascarponejuustoa
2tl vaniljasokeria
2rkl sokeria
2rkl Baileysta, Amarettoa tai pari tippaa manteliesanssia
Sulata pakastemurotaikina ja painele se vuoan pohjalle sekä reunoille. Painele raparperin palaset taikinaan kiinni. Paista 200 asteessa noin 10min. Jäähdytä pohja.
Kostuta kahvi-likööriseoksella ja lusikoi hilloke päälle. Vatkaa vaniljakastike/flora vispi vaahdoksi, sekoita siihen muut täytteen ainekset ja levitä valmis täytevaahto hillokkeen päälle. Anna maustua jääkaapissa muutaman tunnin tai seuraavaan päivään.
Ennen tarjoilua ripottele pinnalle kaakaojauhetta tai koristele muuten haluamallasi tavalla!
ILOISTA JUHANNUSTA KAIKILLE!
Kommentit