1245388217_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tämä helppo raparperimisu on kiva, helppo ja nopea tehdä. Sopii siis hyvin kesäaikaan, kun on mukava tehdä muutakin kuin olla keittiössä!

Raparperimisu

Pohja;

valmista murotaikinaa 1pkt

2 raparperin ohutta vartta paloina

Pohjalle;

1dl vahvaa kahvia

3rkl Baileysta tai Amarettoa tai pari tippaa manteliesanssia

3dl raparperihilloketta (keitä 3dl raparperia+1dl vettä+1dl sokeria)

Täyte;

1prk Flora Vanillaa

1prk mascarponejuustoa

2tl vaniljasokeria

2rkl sokeria

2rkl Baileysta, Amarettoa tai pari tippaa manteliesanssia

Sulata pakastemurotaikina ja painele se vuoan pohjalle sekä reunoille. Painele raparperin palaset taikinaan kiinni. Paista 200 asteessa noin 10min. Jäähdytä pohja.

Kostuta kahvi-likööriseoksella ja lusikoi hilloke päälle. Vatkaa vaniljakastike/flora vispi vaahdoksi, sekoita siihen muut täytteen ainekset ja levitä valmis täytevaahto hillokkeen päälle. Anna maustua jääkaapissa muutaman tunnin tai seuraavaan päivään.

Ennen tarjoilua ripottele pinnalle kaakaojauhetta tai koristele muuten haluamallasi tavalla!

ILOISTA JUHANNUSTA KAIKILLE!


glitter-graphics.com

1486705dqxx490zbx.gif