Grasshopper-kakku (alkuperäisestä ohjeesta hiukan muunneltu)

Keksipohja;

n.200g Digestive-, muro- tai suklaakeksejä

n.75g margariinia sulatettuna

Täyte;

1prk Mascarpone-juustoa

5dl flora vispiä

1dl sokeria

vaniljasokeria

9 liivatelehteä

1,5dl kissanminttu-likööriä

vihreää pastaväriä

Murenna keksit, sulata margariini ja tee niistä muruseos, jonka painelet irtopohjavuoan pohjalle. Laita jääkaappiin kovettumaan täyteen valmistamisen ajaksi.

Vaahdota kerma. Laita liivatelehdet kylmään veteen pehmenemään. Lisää kermavaahtoon sokerit, juusto ja 1dl kissanminttu-likööriä. Sulata liivatelehdet 0,5dl kiehuvaa likööriä, anna jäähtyä hetken ja kaada liivateseos sitten kerma-juustoseokseen. Kaada täyte keksipohjan päälle ja anna hyytyä seuraavaan päivään. Koristele minttusuklaalla tai haluamallasi tavalla.

Minä tein uudella dinosaurus-suklaamuotilla suklaita ja koristelin niillä hyydykekakun.

Aika veikeitä dinoja .