Tänään vietimme Tonin synttäreitä perhepiirissä. Varsinaista teemaa ei synttäreillä ollut, mutta meidän perheen suosikkileffasta sain idean tehdä kuvan kakkuun! Madagascar elokuvien parhaimmissa kohtauksissa pingviinit seikkailevat hauskasti. Tämä kuva on Madagascar 2:sen kohtauksesta, jossa pingviinit valmistautuvat varastamaan safarilla jeepin . Maalasin kuvan sokerikuorrutteelle pasta-ja tomuvärein.

Kakku oli suklaapohjainen, jonka kostutin coca-colalla (Tonin lempparijuomaa) ja välistä löytyi kirsikkamousse. Kaikki raaka-aineet olivat siis sankarin toiveesta. Ja täytyy todeta, että pitkästä aikaa minullekin maistui täytekakku. Sen verran erikoinen ja makoisa kakku oli!!

Kakkuun ei mahtunut kaikkia kynttilöitä, joten yksi riitti innostamaan mukavaan onnittelulauluun koko porukan !

Onnea Tonilleni!

Järjestimme pientä ohjelmaakin; suklaamaistajaiset! Luin juuri viikolla suklaamaistajaisista ja niissä ohjeistettiin, että maistaminen kannattaa aloittaa ns. kevyimmästä edeten raskaimpaan/tummimpaan suklaaseen. Maistajilla pitää olla myöskin jäävettä, jolla pystyy huuhtomaan suunsa suklaiden välissä.

Meillä oli valikoimassa Fazerin uutuus-suklaita Blueberry Pie, Rasberry chocolate mousse, Maraboun Lemon&Ginger sekä Fazerin Thin Maya. Maistelijat eivät tienneet etukäteen mistä suklaista oli kyse. Aloitimme Blueberry Pie:sta ja lopetimme Thin Maya:aan. Suosikiksi nousi Maraboun Lemon&Ginger. Myöskin Thin Maya yllätti monet ja Rasberry chocolate mousse oli yllättävän raikkaan makuinen suklaa.  Maistajaiset olivat hauskat eikä suklaata "tarvinnut" pois sylkeä . Tällaiset järjestän varmasti uudelleenkin!