Mielestäni Suomesta löytyy niin ihania suklaita sekä konvehteja, että itse en hirveästi ole panostanut niiden tekoon. Mutta, viime syksynä löysin Suklaafestareilta Baileys-konvehteja ja ne olivat superhyviä. Nyt niitä piti sitten itse koettaa tehdä. Mmmm, hyviähän näistä tuli..
Baileys-namuset
1dl kuohukermaa
2tl vaniljasokeria
n.200g tummaa suklaata (70%)
0,5dl Baileys-likööriä
Kiehauta kerma kattilassa. Lisää vaniljasokeri. Ota kattila liedeltä ja lisää paloiteltu suklaa ja likööri. Seoksen pitää muuttua paksuksi massaksi, jonka sitten pursotat/lusikoit konvehtivuokiin. Koristele ja jäähdytä sitten jääkaapissa. Konvehtien pitäisi säilyä jääkaapissa muutamia päiviä, meillä ne ei säilynyt .
Kommentit