Tein kakun töihin vieraita varten ja mikä sopisikaan tähän vuodenaikaan paremmin kuin joulunmakuinen sekä talvisen näköinen kakku.

Kakkupohja on 5 munan sokerikakku. Täytteeksi tein piparimoussen sekä luumurahkan. Kostutin tavallisella maidolla. Pintaan laitoin valkoisen sokerimassan, Wiltonin lumihiutale koristerakeita sekä suklaisen lumihiutaleen, joka on valkosuklaata sekä vaaleansinistä Candy Meltsiä. Candy Meltsit ovat uusi tuote, jotka ovat periaatteessa suklaanappeja. Ne sulatetaan suklaan tavoin vaikkapa mikrossa ja sitten niistä voi tehdä konvehteja, tikkareita ym. muottien avulla. Täältä löydät Candy Meltsit ja täältä suklaamuotit.

Piparimousse

4-6 piparkakkua

½prk vaniljarahkaa

reilu 1dl flora vispiä

½dl sokeria

Murskaa piparit ihan pieneksi keksimuruksi. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää siihen sokeri sekä rahka. Sekoita viimeiseksi joukkoon piparimuru.

Luumurahka

 reilu 1dl flora vispiä

½dl sokeria

½prk vaniljarahkaa

n.1dl luumusosetta

Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää siihen sokeri, rahka sekä luumusose.

Täytteet sopivat loistavasti yhteen ja maistuivat todella hyviltä! Kakun alareunaan tein sokerimassasta Holly Leaf-koristelumuotilla lehtiä. Ne näyttivät kivoilta, mutta enpäs sitten tullut ottaneeksi niistä lähikuvaa..

Ison lumihiutaleen tein lumihiutale-tikkarimuotilla ja se on siis Candy Meltsiä sekä tavallista valkosuklaata.