Olipa ihana ottaa tämä vuoka esille ja paistaa makoisa minttukrokantti-kahvikakku. Tämä Wiltonin lumihiutale-kahvikakkuvuoka on mielestäni eräs kauneimmista kahvikakkuvuoista, joita maa päällään kantaa!! Loistavasti tehty.

Tänään olikin äitini nimipäivä, joten hän sai kahvipöytäänsä tämän herkun.

Minttukrokanttikakku

375g margariinia

4,5dl sokeria

5 kananmunaa

1dl maitoa

7,5dl vehnäjauhoja

3tl leivinjauhetta

2tl vanilliinisokeria

3tl kardemummaa

200g (levy) Marabou Minttukrokanttia

Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi. Lisää kananmunat yksitellen hyvin vatkaten. Sekoita joukkoon kuivat aineet, maito ja rouhittu suklaa. Kaada taikina vehnäjauhotettuun lumihiutalevuokaan ja paista 180 asteessa n.1 tunti!

Koristele haluamallasi tavalla ja nauti kuuman glögin kera.

Jostain syystä (luultavasti jauhoja meni liikaa) kakku halkesi keskeltä jäähtyessään. No makuun se ei onneksi vaikuttanut!