Vietimme rentouttavan loman aurinkoisella Teneriffan saarella. Lämpötila kohosi parhaimmillaan liki 30 asteeseen auringossa ja varjossa oli tasaisesti 22-24 astetta! 

Etelän maissa iltatunnelma on upea! Lämmin tuulen vire puhaltaa mereltä aaltojen kohistessa rantahiekalle -huokaus- tuota tunnelmaa ei pysty kokemaan missään muualla!

Luonto on upean erilainen! Näitäkin "papukaija-kukkia" kasvoi ihan villinä ympäriinsä.

Lapsille ja tietysti aikuisillekin on Teneriffalla paljon katseltavaa. Kävimme Jungle Parkissa sekä Loro Parkissa. Molemmat puistot olivat mahtavia. Kannattaa ehdottomasti käydä niissä, jos matkustaa Teneriffalle.

Krokotiileistä tuli napsittua "muutama" kuva!

Teneriffalta löytyi aika makea Hello Kitty-kauppa. Se oli katosta lattiaan vuorattu ko. tuotteilla. Löysin sieltä ihastuttavat Hello Kitty-piparimuotit! Niistä kuvaa myöhemmin . Poikien mielestä kauppa oli aivan liian tyttömäinen. Vaati suostuttelua saada veijarit sisään!

Aurinkoa tuli siis otettua, rannalta etsittiin simpukoita, ruokaa ei tarvinnut tehdä viikkoon ja upeissa paikoissa kierreltiin, joten loma teki tehtävänsä ja rentoutuminen oli täydellistä! Kaikki reissut loppuvat kuitenkin aikanaan ja mukavahan se on arkeen ja työhönkin palata! Jos sitten taas ensi vuonna...?!