Pulla on niin hyvää, mutta inhoan taikinan tekoa!! En ole siis mikään kummoinen pullan leipoja ja sen kyllä kuvasta huomaa. Mutta maku oli kymmenen kertaa parempi, ihanaa .

Vaniljainen sydänbostonpulla

2,5dl maitoa

1 muna

1dl sokeria

1rkl kardemummaa

1pss kuivahiivaa

n.1dl juoksevaa margariinia

n.6-7dl vehnäjauhoja

Vaniljakreemi:

vajaa 2dl vettä

n. 5dl vaniljakreemijauhetta

Sekoita lämpimään n.42asteiseen maitoon muna, sokeri ja mausteet. Sekoita kuivahiiva pieneen määrään jauhoja ja lisää ne lämpöiseen maitoon. Lisää loput jauhot vähitellen ja taikinanteon loppuvaiheessa juokseva margariini. Vaivaa taikina tasaiseksi ja kohota lämpöisessä paikassa noin 40min.

Vaivaa kohonneesta taikinasta ilmakuplat pois. Kauli taikina levyksi. Tee vaniljakreemi. Levitä suurin osa kreemistä levylle ja kierrä se rullalle. Leikkaa noin 5cm paloja ja aseta ne sydän-reunavuokaan noin 1-2cm välein. Täytä välit lopulla vaniljakreemillä. Kohota taas lämpimässä paikassa noin 30min. Voitele ja paista 200 asteessa noin 15-20min.