Kävin ystäväni luona kyläilemässä ja lupasin tuoda mukanani jotain pientä, kevyttä ja hyvää! Päädyin tekemään tällaisen pienen hyydykekakun, joka oli ihanan makuinen!

Metsämansikkainen hyydykekakku 4-6 hlölle

noin 6-8 Digestive-keksiä

1-2 rkl juoksevaa margariinia

1 prk metsämansikka jugurttia

n. 1 dl flora vispiä

3 liivatelehteä

4 rkl sokeria

1 tl vaniljasokeria

2 rkl mansikkamehua

Murskaa keksit ja sekoita keksimuruihin margariini. Painele murumassa leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan (halk. 15 cm) pohjalle. Laita hetkeksi jääkaappiin. Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita siihen sokerit ja jugurtti. Sulata kylmässä vedessä pehmenneet liivatelehdet tippaan mansikkamehua ja kaada ohuena nauhana kermaseokseen. Kaada liivateseos keksimurupohjan päälle. Hyydytä kakkua 2-3 tuntia tai yön yli. Rouhi suklaa ja ripottele koristeeksi kakun päälle.