Meidän suvulla on tapana juhlistaa nimppareitakin, joten tänään kahvittelimme yhdistettyjä Sannan ja Jessen päiviä. Jesse toivoi maastoaiheisia nimppareita ja tottahan toki äiti sellaiset sitten poikaselleen järjesti!

Panssarivaunukakun toteutin mahdollisimman yksinkertaisena. Kakussa oli täytteenä Baileys-kermaa sekä banaaniviipaleita. Kakun kuorrutin herkullisella vaahtokarkkimassalla, joka toimii kuin unelma! Tuo uusi massa on helppo värjätä, ei tarvitse käyttää laisinkaan tomusokeria kun värjää pastavärein. Sen pystyy lähes tomusokereitta kaulitsemaan ja se venyy hiukan kakun päällä, joten mielestäni sitä on jopa helpompi käyttää kuin sokerimassaa. Vaahtokarkkimassa pysyy pehmeänä kakun päällä eikä kostu niinkuin marsipaani. Maku on ylivertainen muihin massoihin verrattuna, toki tuo on makuasia! Jesse sanoi, että massa maistuu banaanille, kun ensimmäistä kertaa maistoi! Panssarivaunukakun telaketjuina toimi Domino-keksit. Tykki on massalla päällystetty laku, jossa on tukena puinen grillitikku. "Hiekaksi" murustin Wilhelmina-keksejä.

 

Maastoaihe jatkui sitruunamuffineissa. Tein sokerimassasta nimilaattoja, joihin painoin kirjainlaatalla nimen. Suihkutin hopeasprayta pinnalle. Oliivinvihreästä massasta yritin pyöräytellä myös muutamia kypäriä.

Tuolla kirjainlaatalla olisi hauska kirjoittaa viestejä esim. kekseihinkin.

Pöydässämme oli vielä tarjolla tonnikalapaprikapiirakkaa, Dominokeksejä sekä salmiakkitikkareita! Nimpparit saatiin vietettyä ja huomenna suunnistammekin Taiteiden Yöhön Kengurumeinikiä katsomaan :)