Meillä odotetaan jo kovasti halloweenia vaikka juhlistammekin sitä vain perhepiirissä muutaman ystävän kera. Pojat saivat pimeiden iltojen iloksi uudet taskulamput ja hetihän niitä oli kokeiltava. Aika hauska kuva!

Koristelemme kotia lattiasta kattoon ja tänä vuonna lattian rajaa koristaa nämä hiiret. Löysin netistä hauskoja hiiri-sabluunoita ja leikkasimme niitä sitten mustasta pahvista, jotka teippasimme listojen päälle.

Perinteisiimme kuuluu myöskin kurpitsan kovertaminen, joka sitten pääsee  parveketta kaunistamaan. Joka vuosi tuo kurpitsan haju ällöttää enemmän ja enemmän. En ymmärrä kuinka kukaan voi tuota syödä?! Makuasia tietenkin... Näitä pieniä kurpitsoja saa ainakin S-marketeista ja Prismoista.

Tänä vuonna teimme vampyyri-kurpitsan.

Aika hurjalta tuo pimeässä näyttää!

Sattumalta löysin tällaiset hauskat Airamin kurpitsa-valot tukusta, mutta huomasin niitä myös myytävän mm. Keravan Muovi ja Lelu:ssa. Jälleen kerran kamera ei tuo oikeutta upeille valoille. Nämä koristavat hienosti halloween-pöydän kattaustakin.

Jack-O-Lanter´n

Halloween-nameiksi olemme keränneet teemaan sopivia herkkuja mm. hämähäkkejä, pääkalloja, drakulan hampaita ja näitä silmämuna-suklaita, jotka ostin Tarjoustalosta.

Nämä herkulliset vaahtokarkkikurpitsat tilasin Makuunista jo kuukausi sitten. Ostin kerralla pussillisen (1kg), koska nämä kuulemma loppuvat aina halloweenin tienoilla.

Tänä vuonna kaiken kruunaa kuivajää, jota uskalsimme viimein ostaa. Se tuo aivan mahtavan efektin halloween-pöytään. Sitä myydään tietyissä AGA:n noutopisteissä ja meitä lähinnä oleva noutopiste oli Espoossa. Kuivajää on -80 asteista, joten sen kanssa on oltava erittäin varovainen.  Eli kannattaa pitää visusti pois lasten ulottuvilta!

Tällaisia valmisteluja me olemme siis tehneet. Nyt on edessä enää menun-suunnittelu ja sekin on viimeistä viilausta myöten valmis.

Mukavaa Halloweenin odotusta!