Meillä juhlittiin tänään ihan perhepiirissä Jessen 7v. synttäreitä. Teemaksi poikanen toivoi rock/kitara. Sopivasti bongasin jokunen aika sitten teemaan hyvin sopivat kattaustarvikkeet, joita täydensin yksivärisellä pöytäliinalla.

Tarjolla meillä oli tietenkin kitara-kakkua, kuningatarmuffineja, tonnikala-fetapiirakkaa, popcornia, fanipaloja ja namia. Namit olivat muuten kitaran-mallisia hedelmäkarkkeja, jotka löysin Makuunista. Ne jo loppuivat ennen kuin ehdin kuvaa ottamaan, mutta kuvan saan varmaan kaverisynttäreiden yhteydessä...

Kitara-kakussa oli täytteenä suklaamousse. Käytin apuna kitara-kakkuvuokaa, jonka avulla sain helposti kakun tehtyä. Ei jäänyt yhtään turhaa palasta yli. Kakun kuorrutin kaulittavalla massalla, makuna vaahtokarkki..Se on meidän perheessä ehdoton suosikki kaikista massoista!

Vielä mahtui kaikki kynttilät hienosti kakkuun ja kerralla ne puhallettiin sammuksiinkin.

Kuningatarmuffineissa oli taikinan seossa uutta Valion kuningatarrahkaa. Se ei kuitenkaan toiminut niin hyvin kuin sitruunarahka.

Pöytää koristi hauska confetti sekä ihanan pikkuruiset discopallot.

Kahvit tulivat siis juotua ja herkut syötyä. Aivan uskomatonta, että poikanen täytti jo 7v. Tässä muutama sankarin saama lahja, jotka ilmeisesti molemmat kuuluvat tänä päivänä koulunsa aloittavien vakiovarusteisiin. Aikas hienoja!

Nyt aletaan valmistella viikonlopun kaverisynttäreitä, joissa sama teema jatkuu. Niistä siis lisää myöhemmin.