Olin useita vuosia luullut etten kirsikoista pidä kunnes satuin uskaltautua maistamaan tuoreita kirsikoita muutama kesä sitten. Vau, nehän olivat todella hyviä. Ihan erimakuisia kuin ne sokeriliemessä säilötyt, joista varmaankin melko monelle on kirsikanmaku muodostunut. Kirsikka ja suklaa sopivat mielestäni aivan loistavasti yhteen ja tässä eräänä kesäpäivänä paistoinkin suussa sulavia suklaamuffineita. Ne maistuivat erityisen hyvältä tuoreiden kirsikoiden ja vaniljajäätelön kera.

Suklaamuffinit 12 kpl

2 kananmunaa

2dl sokeria

vajaa 1dl juoksevaa margariinia

1prk vaniljarahkaa

vaniljasokeria

4dl vehnäjauhoja

2,5tl leivinjauhetta

n.1dl maitoa tai kermaa (mehukin käy)

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja jaa 12 vuokaan. Paista 200 asteessa noin 10-14min. Tarjoile hiukan lämpiminä jäätelön ja kirsikoiden kera.

Lomallamme olemme käyneet mm. ihastelemassa hurjia dinoja sekä kotiseutumuseo-kierroksella kauniissa maisemissa.

Tällaisessa maisemassa sitä ainakin oma silmä lepää...