Jesse täytti eilen virallisesti 8v. ja Angry Bird-synttärit saatiin järjestettyä. Tosin lauantaina teema jatkuu kaverisynttäreillä.. Tarjolla meillä oli appelsiinimuffineita possuilla koristeltuina, AB keltainen täytekakku, suklaakakku punaisilla linnuilla ja suolaisena tonnikala-tomaatti piirakka. Popcorneja ja karkkeja unohtamatta

Eilisille synttäreille oli toiveena saada keltainen lintu. Mitäpä sitä ei lastensa eteen tekisi.. Hauskaa oli tätä lintusta kasaan vääntää, hiukan haasteellinenkin muoto. Täytteenä kakussa oli appelsiinimousse, jonka vielä värjäsin keltaiseksi. Pinnan kuorrutin sokerimassan ja vaahtokarkinmakuisen massan sekoituksella. Kaikki irto-osat ja nimi on tehty pelkästä sokerimassasta.

Appelsiinimuffinit 12 kpl

2 kananmunaa

2dl sokeria

1prk sitruunarahkaa

1dl juoksevaa margariinia

4dl vehnäjauhoja

2,5tl leivinjauhetta

1 appelsiinin raastettu kuori

½dl appelsiinimehua

Koristeluun;

Snip&Swirl vanilja kuorrutetta

Vatkaa lusikalla sokeri ja munat kevyesti vaahdoksi. Lisää joukkoon margariini ja rahka sekä keskenään sekoitetut kuivat aineet. Lisää myös kuoriraaste ja mehu. Sekoita tasaiseksi ja jaa 12:sta muffinivuokaan. Paista 180 asteessa noin 15-18 minuuttia. Anna muffinien jäähtyä ennen kuorruttamista ja koristelua.

Suklaakakku sai sisuksiinsa sekä tummaa suklaata että minttukrokantti-suklaata. Pinnalle sulatin After Eight-konvehteja ja ripottelin vielä marianne-rouhetta. Punaiset linnut pääsivät tätä kakkua koristamaan.

Juhlat menivät kivasti ja sankari sai puhaltaa kynttilänsä keltaisen linnun päältä. Lahjaksi poikanen sai mm. hartaasti toivomansa puhelimen ja teemaan sopivan t-paidan!

Paljon Onnea äidin poikaselle