Helpot ja nopeat ystävänpäivä bebet

1pkt valmista murotaikinaa

kirsikkahilloa

2dl vispikermaa

½prk kirsikka hyydykejauhetta

mansikkatomusokeria

tippa vettä

mansikanmakuisia strösseleitä

Sulata murotaikina ja ota siitä ympyrämuotilla paloja. Painele palaset voideltuihin vuokiin esim. muffinipelti tai irtonaiset brioche-vuoat. Laita vuokiin taikinan päälle joko kuivia herneitä tai folionpalaset estääksesi taikinan valuminen reunoilta alas. Paista 180 asteessa n.8-10 minuuttia. Tarkkaile etteivät pala. Anna pohjien jäähtyä ja poista herneet/folio.

Vatkaa kerma vaahdoksi. Älä laita sokeria, koska hyydykejauhe on itsessään melko makea. Valmista hyydykejauhe purkin ohjeen mukaisesti. Sekoita hyydykejauhe ja kermavaahto mousseksi. Sivele pohjiin kirsikkahilloa ja laita  kirsikkamoussea muropohja täyteen. Valmista mansikkakuorrute lisäämällä tippa vettä mansikkatomusokerin joukkoon. Kuorruta melko juoksevalla tomusokerikuorrutteella beben pinta ja koristele strösseleillä. Säilytä viileässä.

 

Olen onnekas saadessani sanoa, että itselläni on useampi hyvä ystävä. Ystäviä on tullut elämääni matkan varrella jo kouluista, vanhoista työpaikoista, nykyisestä työpaikasta, naapureista ja sukulaisistakin. Ilman ystäviä elämä olisi melko tylsää, vai mitä?

Tänään haluankin toivottaa kaikille, eritoten ystävilleni, erittäin iloista ystävänpäivää