Helpot ja nopeat ystävänpäivä bebet
1pkt valmista murotaikinaa
kirsikkahilloa
2dl vispikermaa
½prk kirsikka hyydykejauhetta
mansikkatomusokeria
tippa vettä
mansikanmakuisia strösseleitä
Sulata murotaikina ja ota siitä ympyrämuotilla paloja. Painele palaset voideltuihin vuokiin esim. muffinipelti tai irtonaiset brioche-vuoat. Laita vuokiin taikinan päälle joko kuivia herneitä tai folionpalaset estääksesi taikinan valuminen reunoilta alas. Paista 180 asteessa n.8-10 minuuttia. Tarkkaile etteivät pala. Anna pohjien jäähtyä ja poista herneet/folio.
Vatkaa kerma vaahdoksi. Älä laita sokeria, koska hyydykejauhe on itsessään melko makea. Valmista hyydykejauhe purkin ohjeen mukaisesti. Sekoita hyydykejauhe ja kermavaahto mousseksi. Sivele pohjiin kirsikkahilloa ja laita kirsikkamoussea muropohja täyteen. Valmista mansikkakuorrute lisäämällä tippa vettä mansikkatomusokerin joukkoon. Kuorruta melko juoksevalla tomusokerikuorrutteella beben pinta ja koristele strösseleillä. Säilytä viileässä.
Olen onnekas saadessani sanoa, että itselläni on useampi hyvä ystävä. Ystäviä on tullut elämääni matkan varrella jo kouluista, vanhoista työpaikoista, nykyisestä työpaikasta, naapureista ja sukulaisistakin. Ilman ystäviä elämä olisi melko tylsää, vai mitä?
Tänään haluankin toivottaa kaikille, eritoten ystävilleni, erittäin iloista ystävänpäivää
Kommentit