Ystäväni poika vietti 9v. synttäreitään tänä viikonloppuna ja sain kunnian tehdä sunnuntain juhliin kakun. Toiveena oli Angry Birdseistä tuttu Kuningaspossu-kakku. Vieraita oli tulossa juhliin sen verran, että pelkkä possu ei olisi riittänyt, joten päädyin toteuttamaan kakun näin. Alla oli siis 6 munan peruskakku ja possun tein Wiltonin 3D pallovuoalla. Siihen meni 2 munan kakkupohja. Täytteiksi toivottiin mansikka- ja suklaamousseja ja niitä siis kakut sisuksiinsa saivat.

Alemman kakun kuorrutin ruskealla sokerimassalla ja kylkiin askartelin tavispossuja. Kuningaspossu on päällystetty myös sokerimassalla, ainoastaan kruunu on ei-syötävä.

Olen kerran aiemmin tehnyt 3d pallokakun ja kuorrutin sen kermalla. Lopputuloksesta ei kovin tukevaa tullut, joten nytkin oli epäilyksiä tuon suhteen. Massalla päällystetty pallo oli kuitenkin yllättävän tukeva. Kaiken varuiksi laitoin kuitenkin pallokakkuun muutamia grillitikkuja, jotta se ei kuljetuksen aikana lähtisi liikkeelle. Toivottavasti possu pysyi paikoillaan kotiin saakka..

Oli hauskaa taas väkerrellä symppispossuja. Toivottavasti Niilo oli tyytyväinen ja kakku teki kauppansa.

Onnittelut Niilolle!

Pakko on laittaa muutama kuva ihanista kevään merkeistä; pajunkissat ja pääsiäiskukat.