Juhannus oli ja meni aurinkoisissa tunnelmissa. Negatiivisesti voisi ajatella, että kesä on mennyt yli puolenvälin ja kääntynyt syksyyn päin (periaatteessa onkin) mutta turhaa sitä nyt on murehtia. Kesä on parhaimmillaan ja mikä parasta..Vielä on kesää jäljellä -sanoo melko ihana kappalekin.

Me vietimme mieheni siskon perheen kanssa juhannusta täällä etelä-Suomessa papan "mökillä" ,jonne ei ajomatkaa paljon ole. Näinpä säästyimme inhottavilta ruuhkilta ja suuremmilta pakkailuilta. Mukavaa oli ja aurinkokin helli. Juhannusperinteisiin kuuluu tietenkin grillaaminen ja niinpä pöytäämme koristi salaatit, grillimakkarat ja -lihat, tuore patonki ja viileät juomat.

Pelasimme porukalla (pojat 3 vastaan pojat 3) jalkapalloa ja me tytöt (3) nautiskelimme nurmikolla.

Jalkapalloilun lomassa pojat innostuivat etsimään neliapilaa...vai tippuiko joltain 5senttiä????

Mitään ei kukaan löytänyt vaan hauskaa meillä oli. Kahvin kanssa jälkiruuaksi nautimme vaniljajäätelöä ja kotimaisia -ihania- mansikoita sekä melkein  mansikkaraparperi-valkosuklaapiirakkaa (unohtui jääkaappiin).

Kiitos erittäin kivasta juhannuksesta ja ensi vuonna uudestaan?

Juhannuspäivänä menuuseemme kuului herkullista kuhaa, jonka mieheni kalasti mereltä, uusia kotimaisia perunoita, kananmunanpuolikkaita, salaattia ja jälkkäriksi viimeinkin sitä mansikkaraparperi-valkosuklaapiirakkaa.

Melkoinen saalis vai mitä?

Tässä vielä muutamia kesäisiä fiiliskuvia, joita on viime viikolla näpsitty ympäri keskistä uusimaata.

Nauttikaamme siis vielä piiitkästä kesästä ja kauniista suomalaisista maisemista.