Ystäväni tyttöset juhlivat siis syntymäpäiviään ja sain tehdä heille kakut. Siirin mielestä kaikki pilkullinen on Minni Hiirtä ja Minni onkin neidin suuri suosikki. Siispä hän sai Minni-kakun. Kakku oli suklaapohjainen ja täytteenä oli raikas vadelmamousse. Pinnan kuorrutin sokerimassalla. Korvat tein uudella Renshaw:n kukkamassalla, joka muistuttaa Wiltonin gum pastea. Tuo uusi kukkamassa on vitivalkoista ja tasaista, toisin kuin gum paste. Korvia oli tukemassa spaghetin pätkät, mutta uusi massa kuivui lähes puolessa tunnissa muotoonsa pysyväksi! Sprayasin korvat sitten kuivuttuaan mustalla sprayllä. Pinkki rusetti kruunasi Minnin korvat.

Sanni puolestaan sai jo torstaina kissan muotoisen kakun, joten tänään kissat olivat kermakakun päällä pienemmässä koossa. Tyttönen toivoi myös keltaisia kukkia, joten niitähän oli kakkuun laitettava. Kakussa oli sitruunamousse ja kerman värjäsin ennen pursottelua Wiltonin lehdenvihreällä pastavärillä. Kaikki koristeet tein sokerimassasta.

Tänään sattui olemaan taas erittäin kuuma päivä ja viime kesänä jo vannoin etten yhtään kermakakkua kesällä tee, mutta...niinhän sitä taas revittiin harmaita hiuksia päästä tuon kerman kanssa. Olen niin paljon tehnyt massakakkuja, että kerma ei tahdo enää onnistua ollenkaan. Samalla huomasin, että olen hävittänyt pitkän palettiveitseni ja pinta oli vedettävä pienellä veitsellä. Eli se siitä tasaisesta pinnasta. Tuo tuskin kakun saajaa tai vieraita häiritsi, joten olkoon.

Paljon Onnea Sanni ja Siiri!

Ensi vuonna sitten taas saa keksiä uusia kakkuja