1766427.jpg

Ystäväni poika pelaa koripalloa ja jokin aika sitten ehdotin, että tekisin koripallokakun Simon synttäreille. Huh-huh, mikä ehdotus! Tämä oli ehdottomasti haastellisin kakku, mitä olen ikinä vielä tähän mennessä tehnyt!! Eikä se kyllä hirveän hyvin mielestäni onnistunutkaan :(

Ensimmäiseksi petyin kakun "huteruuteen". En ymmärrä miten jotkut saavat nämä kakut näyttämään täydellisiltä palloilta ja mitään tukea/alustaa ei näy???? En minäkään mitään erikoista alustaa/tukea käyttänyt ja mielestäni aika epävakaa kakusta tuli. Tuin kakkupuoliskot 4:llä coctailtikulla toisiinsa, mutta ei se paljon auttanut. No,onnistui sen kuljetus synttärisankarille kuitenkin!!

Sitten seuraavaksi petyin tuohon väriin. En millään saanut koripallon oikeaa väriä kermaan. Meni varmaan puoli purkkia oranssia, ruskeaa ja muutamaa muutakin sävyä, kunnes luovutin. Siitä syystä en tehnyt noista rajoistakaan mustia vaan ruskeat. Pursotuksetkaan eivät suostuneet tulemaan tasaisina, vaan aina silloin tällöin tylla roiskaisi hiukan enemmän kuin olin toivonut..

Ainoa toivoni on, että kakku edes maistui hyvältä. Ainekset ainakin olivat hyvät, joten ehkä tämä toiveeni toteutui?! Täytteenä oli mansikkaa, mansikkajugurttia, flora vispiä ja liivatetta. Pelasin varman päälle... ;)

Kaikkien näiden "vastoinkäymisten" myötä opin taas monen monta juttua, mitkä teen seuraavalla? kerralla toisin.  Siis olkoon tämä kehitysten päivä!!

Kaikesta huolimatta,

PALJON ONNEA SIMO!!

1766435.jpg