Olen menettänyt sydämeni sammakoille Pusu. Aina olen sammakoista tykännyt ja vihreää väriä rakastanut, mutta tämä sammakkoprinssi-buumi sai alkunsa Wiltonin Kiss Me-muffinivuoista. Nämä ihanuudet ostelin ja tarkoituksena on kevään tuleviin juhliin näistä kattauksia tehdä. Tosin en tiedä kuinka kauan maltan odottaa.. Servetit löysin Keravan Pihapihlajasta sekä Järvenpään Kukkatalosta. IIihania!!

Ystäväni Sanna antoi vinkin, että Eurokankaassa on tällaista ihanuutta myynnissä. Heti siis piti ostaa tällaista valkeapohjaista sekä oliivin vihreä-pohjaista sammakkokangasta. Tästä valkeasta tulee pöytäliina ja toisen kankaan kohtalo on vielä hiukan epäselvä.

Ja sitten tämä, ihana sammakko oli Järvenpään Kukkatalon löytö. Samoin kuin ekassa  kuvassa näkyvä lasinen pupu. Olen perinyt äidiltäni vanhan pääsiäiskoristeen, keltaisen kanan, joka on samanlainen kuin tuo pupu eli aukeaa keskeltä ja siinä voi siis pitää hauskasti pieniä pääsiäismunia tai kasvattaa vaikkapa rairuohoa!! Nyt siis näitä ihanuuksia ihastelemaan ja pääsiäistä odottelemaan. Voikun puihin tulisi jo lehtiä..Silmänisku