Sitrus-valkosuklaa kahvikakku
200g margariinia
200g sokeria
4 kananmunaa
250g vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta
2tl vaniljasokeria
1 limen kuori ja mehu
½ sitruunan kuori
½dl maitoa
½ levyä valkosuklaata (70g)
Vatkaa pehmeä margariinija sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen hyvin sekoittaen. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, limen kuori ja mehu, sitruunan kuori, valkosuklaarouhe sekä maito. Sekoita taikina tasaiseksi ja kaada voideltuun ja jauhotettuun vuokaan. Paista 180 asteessa noin 25-35 minuuttia hiukan vuoasta riippuen. Itse käytin tätä vuokaa ja paisto aika oli lyhyin pienen vuoan vuoksi.
Anna kakun jäähtyä vuoassaan puolisen tuntia ennen kumoamista. Koristele tomusokerilla ennen tarjoilua.
Kommentit