Sitrus-valkosuklaa kahvikakku

200g margariinia

200g sokeria

4 kananmunaa

250g vehnäjauhoja

2tl leivinjauhetta

2tl vaniljasokeria

1 limen kuori ja mehu

½ sitruunan kuori

½dl maitoa

½ levyä valkosuklaata (70g)

 

Vatkaa pehmeä margariinija sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen hyvin sekoittaen. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, limen kuori ja mehu, sitruunan kuori, valkosuklaarouhe sekä maito. Sekoita taikina tasaiseksi ja kaada voideltuun ja jauhotettuun vuokaan. Paista 180 asteessa noin 25-35 minuuttia hiukan vuoasta riippuen. Itse käytin tätä vuokaa ja paisto aika oli lyhyin pienen vuoan vuoksi.

Anna kakun jäähtyä vuoassaan puolisen tuntia ennen kumoamista. Koristele tomusokerilla ennen tarjoilua.