Eilen vietimme Jessen 6v-synttäreitä ja teemana oli, mikäpäs muukaan kuin, Star Wars. Tuo teema tuntuu olevan tällä hetkellä ERITTÄIN suosittu!!

Minä, kun rakastan juhlien järjestämistä, aloin heti suunnitella teemaan sopivaa menua, leikkejä sekä rekvisiittaa. Leikkeinä/ohjelmaan suunnittelin pinjatan rikkomista, kasvomaalausta ja värityskuvien värittämistä.

Ensimmäinen ongelma tuli eteen, kun huomasin ettei Suomesta saa teemaan sopivia pinjatoita lisenssien takia! No, hetken aikaa mietittyäni, sain mielestäni upean idean!! Hankin Confetista jalkapallo-pinjatan ja maalasin sen harmaaksi peiteväreillä. Siitähän tuli upea Death Star-Kuoleman Tähti planeetta!

Pinjatan reiän peitin Darh Vaderin kuvalla. Toinen ongelma pinjatan suhteen tuli juhlapaikalla, sillä siellä ei ollut mitään paikkaa, josta pinjata olisi voinut roikkua tukevasti. Siispä pinjata jäikin meillä ainoastaan rekvisiitaksi ja ohjelmanumeroksi vaihdoimme avaruusonginnan!

Jesse ja Jonne pyysivät teemaan sopivia asuja ja niinpä googlasin jedi robe-sanalla ja löysin todella helpon kaavan jedikaapujen tekoon! Ostin Eurokankaasta ruskeaa kangasta ja ompelin puolessa tunnissa molemmille pojille asut.

Pojille kelpasi ja äitin lompakko ei keventynyt liikaa!

Meille tuli juhliin 17 lasta ja parisenkymmentä aikuista, joten mitään pientä piperrystä en viitsinyt alkaa tekemään. Päädyin ruokaisaan salaattiin ja kakkuihin.

Appelsiiniseen kahvikakkuun yritin muovailla Jabba the Hut:n sokerimassasta!

Synttärit sujuivat vauhdikkaasti ja eihän ohjelma tietenkään mennyt niinkuin suunnitelin, mutta lopputulos oli hyvä! Lapset rauhoittuvat värittämään star wars- ja hello kitty-kuvia, joten avaruusongintakin jäi. Tosin jaoimme sitten ne tavarat kotiinlähtö-pussukoissa. Kasvomaalauksen sai jokainen joka halusi, joku jopa useammankin . Tarjoilut kelpasivat, sillä kotiin meidän ei tarvinnut tuoda yhtään mitään!

Kiitos kaikille vieraille kivoista juhlista!

Meillä loppuilta sujui legoja rakentaessa....