Vietimme tänään Jessen 7v. kaverisynttäreitä. Pidimme menuun aika yksinkertaisena sillä lapsukaiset harvoin mitään ihmeellistä juhlissa syövät. Samoin viimeinkin maltoin olla täytekakkua tekemättä ja päädyimme tarjoamaan jäätelöä, joka kylmästä ilmasta huolimatta maistui kaikille erittäin hyvin. Ja saimme sen perinteisen kynttilöiden puhalluksenkin suoritettua.

Jokainen sai koota mieleisensä jätsiannoksen. Valinnanvaraa oli hedelmäkarkeista suklaanappeihin, strösseleistä kinuskikastikkeeseen.

Juustosuikerot ja popcornit kelpasivat suolapaloiksi.

Juhlapaikan kattoa koristi discopallo-foliopallot, joista sitten jokainen sai yhden mukaansa kotiin.

Synttäreiden ohjelmaan ei mitään kovin kummoista kuulunut: leikkiä, väritystä ja piirtämistä, pullon pyöritys/lahjanjako ja piiloilu pimeässä, joka oli kovinkin hauskaa.

Juhlat on siis nyt saatu vietettyä ja kotiin lähti lahjojen lisäksi rekvisiitaksi tuotu leikkikitara sekä Pekka-nalle. Pekka-nalle on orpo, joka oli eräänä päivänä jätetty päiväkodin oven taakse. Nalle otettiin päiväkodin suojiin ja nyt  Pekka-nallen pääsee vuoronperään jokaisen lapsen kotiin viikonlopuksi. Sunnuntaina kirjoitetaan Pekan reissuvihkoon kuvien kera viikonlopun tapahtumat ja maanantaina nalle palaa taas lasten luo päiväkotiin. Tänä viikonloppuna Pekka-nalle pääsi meille!