Kokeilin Nordic Waren jättimuffinivuokaa ensimmäistä kertaa. Pohdiskelin, pitäisikö pohja osa jättää halkaisematta, olisiko siistimpi, mutta kuivempi..?? Päädyin paistamaan pohjaosan suklaisena ja päällisosan tavalliseksi kakkupohjaksi. Halkaisin kuitenkin molemmat ja väliin laitoin sitruunamoussen. Pohjaosan kuorrutin ruskeaksi värjätyllä kermalla ja päällisosan pelkällä kermavaahdolla. Koristeeksi tein sokerimassasta lumihiutaleita ja pinnalle ripottelin vielä syötäviä tähtiä!

Olisi ehkä ollut paremman näköinen, kun pohjaosa olisi ollut halkaisematon, mutta silloin siitä olisi tullut varmasti vähän liian kuiva täytekakku minun makuuni?! Täytyy kokeilla uudemman kerran.

Kokonaisuudessaan kakku oli ihanan erilainen ja maultaan herkullinen. Kelpasi meidän suvun iseille .