Halloween oli, meni ja nyt saa oikein luvan kanssa keskittyä joulun odotukseen. Syksyssä, ennen lumen tuloa, on ikävintä pimeys, mutta toisaalta se mahdollistaa ihanien valojen ja kynttilöiden virittelyn. Meillä parveke sai valot jo muutama viikko sitten ja nyt niitä hiukan vielä lisäilin lyhtyjen muodossa.

Kaupoissakin alkaa olla esillä paljon jouluisia ihanuuksia. Eilen lähdin ystävän kanssa kiertelemään muutaman kaupan läpi josko jotain pientä ja jouluista mukaan sopivasti tarttuisi... No, tokihan sieltä tarttui. Stockmannin kuuluisat joulukoristeet saivat minut sekaisin ja sieltä lähtikin kotiin muutama juuri sopiva koriste.

Siili

ja sammakko. Yli söpöjä!!

Viime vuonna jo tuli hankituksi tällainen kaunis kyltti, joka taas kertoo omaa tarinaansa haaveestani...

Nämä kaksi kaverusta ovatkin jo meille asettautuneet ja pojat kuulostelevat tonttujen liikkeitä. Huone siivotaan jokseenkin reippaasti ja vaatteet sekä tavarat löytävät omille paikoilleen yllättävän nopeasti, mikäköhän lienee syynä?

Piipahdimme myös eilen Aarikan myymälässä ja sieltä tarttui mukaan kaunis poro. Meidän tonttuperhe olikin valmiina jo viime vuodelta.

Ihanaa on tämä joulun alusaika, kun saa kunnolla fiilistellä ja suunnitella ja sommitella koristeita sopivasti ympäriinsä. Kynttilöitä ja glögiä kuluu, mutta sehän kuuluu asiaan. Vielä olen pidättäytynyt joulumusiikista, mutta eiköhän senkin aika tule ensi viikolla?? Pienet jouluiset kuuset kyllä ovat jo löytäneet paikkansa.

Tämän vuoden joulun väreinä toimivatkin violetin ja pinkin eri sävyt eli hiukan eksoottisemmalle linjalla mennään perinteitä kuitenkin kunnioittaen.

Tunnelmallisia fiilistely hetkiä sekä mukavaa isänpäivää kaikille iseille, papoille ja ukeille!