Ystäväni tyttöset täyttävät kesäkuun puolessa välissä viikon välein vuosia ja olen jo useampana vuonna saanut heille juhlakakut tehdä, niin tänäkin vuonna. Sanni juhli eskarikaveriensa kanssa viikolla jo synttäreitään ja nyt viikonloppuna tytöt juhlivat yhdessä sukulaisten sekä ystävien kanssa. Nuo kakut tulevat sitten huomenna..

Sannilla ja Siirillä on kaksi kissaa, josta toisen historia liittyy minuun ja mieheeni. Pelastimme nimittäin tuon kissa-poloisen useita vuosia sitten ja ystäväni antoi sille hyvän kodin. Harmaaraidallinen misumisu sai nimekseen Sukka. Sannin kakkutoiveissa onkin usein ollut kissa ja nyt teinkin sitten Sukka-kissa kakun tai ainakin vähän sinnepäin

Kakussa oli täytteenä mansikkamousse. Paistoin 4 kananmunan kakkupohjan normaalissa pyöreässä vuoassa ja kokosin sitten kakun 3D pallovuoan puoliskoon sekä kahvikuppiin (pää). Päällystin kakun harmaalla sokerimassalla ja samasta muotoilin tassut, hännän sekä korvat. Sokerimassaa kului melkein 500g kokonaisuudessaan.

Korvat liimasin päähän elintarvikeliiman avulla ja tukena käytin spaghetin pätkiä. Viiksikarvoiksi minun piti laittaa riisinuudelia, mutta se jäi kauppaan. Onneksi oli ei-syötäviä liljojen emejä, joista sai sitten viikset tehtyä.

Takatassuihin tein pikkuruiset "päkiät" ja loppusilaukseksi tein mustalla tomuvärillä raidat. Nuo raidat olisi saanut varmaankin kynäruiskulla paaaljon siistimmin, joten sellainen lienee aika hankkia kokeiluun...

Kakku oli maistunut ja sankaritar oli ollut tyytyväinen, joten Sukka kissa-kakku oli onnistunut teos!