Paistelin jo muutama viikko sitten munkkeja. Osan söimme heti silloin ja osan pakastin ilman sokerointia. En ole aiemmin niin tehnyt. Tänään otin munkit pakkasesta ja laitoin ne pelllille ja uuniin (200 astetta noin 10 min.). Sen jälkeen sokeroin lämpöiset pullat ja niistä tuli ihan täysin samanlaisia kuin juuri paistetut. Jotenkin en olisi tuota uskonut, koska munkkien rasva tuntuu aina ennemmin tai myöhemmin kovettavan pullan. Loistavaa!

Muuten vappupöytäämme kuului naksuja, nameja, erilaisia salaatteja, nakkeja ja simaa.

Onpa ihanaa kun kesä alkaa olla ovella ja luonto herää jälleen upeaan vehreyteen. Olemme jo bonganneet erilaisia kevään kukkia (leskenlehdet, sinivuokot, valkovuokot), sitruunaperhosia ja ovat nuo poikaset löytäneet jo koppakuoriaisia ja leppäkerttujakin.

Hauskaa vappua kaikille!