Nuorimmainen täytti tänään jo huikeat 6v. ja niitä juhlittiin sirkus-teemalla sirkusviikonlopun kunniaksi. Naapurikunnassa kun oli sirkusmarkkinat tivoleineen paikalla ja meillä on ollut perinteenä siellä käydä. Varsinkin "maailmanpyörä" ajelu on viikonlopun kohokohta ja perinne.

Olimme markkinoilla lauantaiaamusta sirkuskulkueen lähtöä ihailemassa korkeuksista. Ilma ei kaunis ollut, mutta onneksi ei satanut! Markkinoilta ei juuri lakuja kummempaa löytynyt ja sitten olikin kiirus jo iltapäivän kaverisynttäreitä järjestelemään. Aurinkokin tuli mukavasti iltapäivästä esiin ja saimme mahtavan ilman ulkosynttäreille.

Tarjolla oli lapsille sopivia ja maittavia herkkuja: popcornia, naksuja, hattaraa, carneval-keksejä, mehua ja muffineita.

Ohjelma oli melko vapaata, mutta jalkapalloilulla, purkkien kaadolla, tatuointien laitolla ja pellehipalla saatiin aika nopeasti kulumaan.

Pellehippa sinisine peruukkeineen ja hauskat pehmeät pellenenät saivat kunnon naurut.

Tänään sunnuntaina 11.9. (oikeana synttäripäivänä) oli sitten sukulaisten kahvittelujen vuoro. Nyt tarjolla oli sirkuskakkua ja omenapiirasta sekä pientä sopivaa herkkua. Kotia koristeltiin ilmapalloilla ja viireillä.

Maailman parasta omenajuustokakkua kinuskikastikkeella!!

Synttärit sujuivat hyvin ja herkut maistuivat kaikille. Lahjakasaan kertyi legoja, legoja, hiukkasen rahaa ja legoja. Onneksi serkkutyttö oli mukana juhlissa ja me pääsimme muutamasta kokoamisesta. Nyt sitten loppuilta onkin koottu loput legot kasaan.

Kiitos kaikille vieraille mukavista juhlista ja parin viikon päästä sitten juhlitaankin uusia synttäreitä. Vuosiluku tosin on eri kaliiberia..