Tänään juhlimme Pentin 60v. juhlia ja kalamies sai tällaisen kakun! Upea lohi on Tenolta pyydystetty. Kakun täytteenä oli suklaamoussea ja mansikkasurvosta kardemummalle maustettuna. Pursotukset flora vispiä ja kalat marsipaania.

Appelsiinikahvikakku Heritagella tehtynä kuului myöskin juhlapöytään.

Samoin lihaisa voileipäkakku. Voileipäkakku piti sisällään;

Pirkan ruisvuokaleipää

paahtoleipää

kostutukseen lihaliemikuutio ja noin 3dl vettä

1.täyte: valmista italiansalaattia

2.täyte: kinkkua kuutioina, creme fraichea ja persiljaa

3.täyte: maksamakkaraa muussattuna, herkkukurkku kuutioita ja vähän creme fraihcea notkistamaan massaa.

Päällä on ruohosipuli tuorejuustoa, salaattia, kinkkua, kurkkua, tomaattia ja herneenversoja.

Voileipäkakku kannattaa koota edellisenä päivänä ja kääriä tuorekelmuun maustumaan. Kuorrutus ja koristelu tehdään sitten tarjoilupäivänä.

Onnea Pentti-papalle vielä kerran koko meidän poppoolta!!!