1243694593_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Olen pitkään halunnut harjoitella lehtityllalla pursottamista, mutta ikinä en ole muka ehtinyt, viitsinyt, raaskinnut... No, nyt tein kakun ihan ilman syytä omalle porukalle ja väliinkin laitoin kokeilumielessä veriappelsiini hyydykejauhetta. Tuo maistui todella hyvältä. Ehdottomasti käytän toistekin. Nuo hyydykejauheet ovat positiivisesti yllättäneet, koska vähän niitä epäilin!

Ihan kiva oli tuolla tyllalla pursotella ja lopulta tajusin tekniikankin. Tämä nyt oli siis harjoittelua..

Kukat ovat tehty gerberamuotilla, pienellä ja uudella minikokoisella, sokerikuorrutteesta. Samoin perhoset. Lehdet ovat marsipaania ja päälle kaikki ovat saaneet kristallipulveria.

1243694650_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1243694544_img-d41d8cd98f00b204e9800998e